PRP HD KIT | Elpida Group

ZAŠTO ODABRATI PRP HD?

Platelet rich plasma kit

Kao zvanični distributeri ovog poznatog turskog brenda koji je tokom vešegodišnjeg istraživanja i razvoja kita PRP HD, detaljno ispitao strukture svih ostalih PRP proizvoda na tržištu uz konsultaciju sa vrhunskim lekarima – možemo se sa ponosom pohvaliti izuzetnim proizvodom koji garantuje kvalitet i bezbednost, a samim tim siguran, efikasan i injektabilan tretman sa re-suspenzijom.

U ČEMU JE PREDNOST KITA PRP HD?

Kada pomislimo na visoku tehnologiju, specifične karakteristike i apsolutnu sigurnost u radu, govorimo o posebnom kitu ove prestižne kuće koja je akcenat stavila na epruvete za PRP aplikaciju sa propratnim dodacima za sterilnu, delotvornu i optimalnu primenu, čineći ovaj komplet registrovanim medicinskim sredstvom IIb klase.

PRP HD KIT obuhvata sve neophodne elemente za izvođenje procedure regeneracije sopstvenom krvnom plazmom sa koncentracijom do 1, 7 mil trombocita/mikrolitru kojom se aktiviraju vlastiti resursi za oporavak i revitalizaciju. Bitno je naglasiti da sadrži različite igle i epruvete za svaki pojedinačni korak čitavog postupka – od vađenja krvi, do centrifugiranja i konačno do aplikovanja krvne plazme u željenu regiju.

Takođe, uključuje i citratni antikoagulans kojim se garantuje visoka bezbednost i sprečava mogućnost zloupotrebe drugog antikoagulansa iz spoljašnjih izvora koji može potencijalno naškoditi pacijentu. Zbog snažne centrifugalne sile, neretko dolazi do stvaranja grudvica trombocita. Ponovna suspenzija trombocita pomaže u njihovoj homogenizaciji, pa je to još jedna stavka koja unosi razliku prilikom upotrebe ovog kita u odnosu na druge. S obzirom na to da ne sadrži gel, ne postoji mogućnost za nastanak alergijskih reakcija što je izuzetno važno budući da se radi o tretmanu koji se zasniva na pokretanju ličnih regenerativnih mehanizama za podmlađivanje, ali i tretiranje različitih zdravstvenih problema kao što su artroze, sportske povrede, povrede mišića, degenerativne bolesti tetiva i sl. Ono po čemu se razlikuje od mnogih konkurentnih proizvoda, jeste i to što ne uključuje aktivator koji bi eventualno podstakao  delovanje trombocita jer se isti samim centrifugiranjem već aktiviraju, ali i dodatno u kontaktu sa kolagenom prilikom injektovanja plazme.

Imate pitanja?

Kontaktirajte nas