ZAFFIRO | Elpida Group
Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo najnoviji protokol za dubinsko čišćenje kože, blagu eksfolijaciju, snažnu hidrataciju i ishranu aktivnim sastojcima, te podsticanje mikrocirkulacije i limfne drenaže.

Upoznajte se sa Zaffiro Smart Hydro tehnologijom koja obuhvata sledeće korake u jednom tretmanu:

  • Intenzivno čišćenje kože
  • Odstranjivanje površinskog sloja ćelija uz poboljšanje teksture
  • Hidrataciju i ishranu dubokih partija kože
Važno je naglasiti da su formule koje se koriste prilagođene svakom stanju kože posebno, omogućavajući rad i sa osetljivim tipom. Zaffiro Smart Hydro Facial tretman se moze primenjivati samostalno ili kao idealna uvodna procedura za Smart Termo lifting tretman. Reč je o modernoj tehnologiji hidroeksfolijacije i transdermalnog unošenja aktivnih supstanci u kožu, utemeljenoj na znanjima iz fizike i dinamike fluida. Koristeći se Venturijevim efektom, kao i Bernulijevim principom hidromehanike, uz pomoć posebno dizajniranih SMART formula, sasvim je moguće istovremeno izvesti neinvazivan, a izuzetno efikasan tretman.
Mikro kapljice tečnosti veličine 5-200 mikrona i brzine od 200m/s pod određenim uglom u odnosu na kožu, dovode do odvajanja izumrlih ćelija kože i lagane eksfolijacije. Transdermalni unos aktivnih supstanci se zasniva na principu stvaranja privremenih mikrokanala u koži usled pritiska mešavine vazduha i solucije iz specijalnog ugla delovanjem na kožu.
Zaffiro Smart Hydro personalizovan pristup tretman uključuje pravilan izbor formula namenjen različitim tipovima kože.
  • Ha Skin Health Formula sa visoko kvalitetnom hijaluronskom kiselinom niske molekulske mase od 50k služi za dubinsku hidrataciju i ublažavanje bora
  • Soothing Skin Formula jeste umirujuća kombinacija za osetljive i reaktivne kože sklone rozacei, a odlikuje se prirodnim ekstraktima koji poboljšavaju protektivnu funkciju kože, kao i VEGF signalnim peptidima
  • Acne Formula sa hlorheksidinom i alojom utiče na smirivanje inflamacije, kao i preveniranje eventualnih ožiljaka
  • Skin Brightening uz inovativne izbeljujuće sastojke kao što su acetyl glycyl beta alanin i kodžik kiselina uspešno inhibiraju produkciju melanina
  • Hair Nourishment Formula sa faktorima rasta pospešuje rast kose jačajući strukturu dlake
Svaka procedura sem tretmana kose,  završava se Rigen Restore sterilnom maskom koja sadrži hijaluronsku kiselinu niske molekulske mase, kao i faktore rasta koji su specifični po tome što su identični humanim. Smart Hydro tretman se moze izvoditi samostalno u seriji od 4 do 6 jednom nedeljno ili može biti idealna uvodna procedura za Smart Termolifting koji koristi energiju IR zraka preko posebno dizajniranog safirnog stakla omogućavajući prodor zraka na precizno definisanu dubinu u koži za intenzivnu stimulaciju neokolageneze. Kao rezultat ove vrhunske  tehnologije dobijamo vidljivo podmlađenu i zategnutu kozu .
Zaffiro Smart Termo lifting tretman se zasniva na emitovanju IR zraka talasne dužine u rasponu od 750nm-1800nm, pa se samim tim mogu tretirati svi fototipovi kože u bilo koje doba godine jer je target IR zraka voda u tkivu, a ne melanin.
Zaffiro Smart IR  dizajniran je tako da postigne optimalnu temperaturu na pravoj dubini u tkivu, omogućavajući remodelovanje kolagena i podsticanje daljeg procesa neokolageneze. Napredni sistem hlađenja garantuje potpunu bezbednost i komfor pacijenta.
Kliničke studije pokazuju povećanje od 40% fibroblasta za samo 21 dan nakon jednog Zaffiro tretmana.

Imate pitanja?

Kontaktirajte nas