Elpida Medical | Elpida Derm

Search
Close this search box.
Ellipse 1 (1)

Usluge / ELPIDA DERM

PERSONALIZOVANA NEGA

DERMAPEN TRETMAN

Dermapen predstavlja unapređenu verziju derma rolera. Radi na istom principu kao i roler – mikroiglicama se stimuliše proizvodnja kolagena i omogućava prodor aktivnih materija dublje u kožu.

Zakažite svoj pregled / +381 64 246 1234

Dermapen je brži i praktičniji za rad za terapeuta a komforniji za pacijenta. Zbog vibracije u samom uređaju skoro da nema bola tokom tretmana.

Iglice su tanje a guščće, a brzina i dubina se takođe podešavaju što je i osnovna prednost u odnosu na derma roler, jer u istom tretmanu možemo tretirati čitavo lice a sa različitim dubinama u odnosu na indikaciju. Dermaroler se više praktikuje za indikacije na telu.

Samo dejstvo stimulacije proizvodnje kolagena, bez da smo upotrebili mezoterapijski koktel, omogućava nam da tretiramo bore, atrofičnu kožu kojoj je potrebno zatezanje, atrofične ožilljke od akni, proširene pore.

Sa odgovarajućim koktelom dodatno delujemo na pomenute probleme i imamo anti-aging efekat, pa koristimo dermapen i kod suve kože i kože sa hiperpigmentacijama.

Poseban protokol za ožiljke od akni podrazumeva kombinaciju TCA hemijskog pilinga i dermapena tzv. “Pixel peel”.

Dermapen tretman je potpuno personalizovan jer se u odnosu na stanje kože bira i brzina i dužina iglica za svaki deo lica posebno, kao i odgovarajući mezoterapijski koktel.

Dermapen tretman se primenjuje na 30 dana,  1-3 tretmana u seriji. Iako su rezultati vidljivi ubrzo nakon tretmana, potpuni efekat se očekuje nakon 2 meseca,  zbog sinteze kolagena.

Kao što smo rekli, u zavisnosti od problematike koju rešavamo,  biramo adekvatan protokol. Za dermapen važi da je jedna od najboljih anti-age metoda 21. veka i to sa razlogom, jer se širok spektar indikacija  sa velikim uspehom može tretirati dermapenom, od klasičnog podmlađivanja pa do tretiranja hiperpigmentacija i ožiljaka od akni.

Ellipse 1 (1)

Usluge / ELPIDA DERM

Imate pitanja?
Konaktirajte nas