Elpida Medical | Elpida Derm

Search
Close this search box.
Ellipse 1 (1)

Edukacija / ELPIDA GROUP

sigurna potpora vašem radnom iskustvu

EDUKACIJE ZA LEKARE

hijaluronski fileri kurs

Ukoliko ste doktor medicine ili stomatologije, želite da se profesionalno usavršavate na polju antiaging i estetske medicine i ovladate posebnim tehnikama u svakodnevnoj praksi, Elpida Group je tu kao sigurna potpora vašem radnom iskustvu, bez obzira na to da li tek ulazite u ovu oblast ili već primenjujete određene estetske procedure. Kroz naše edukacije za lekare svoje profesionalne kompetencije proširilo je više od 1000 lekara.

Oduvek smo isticali da se sa formalnim obrazovanjem učenje ne završava i da je ulaganje u sopstveni razvoj najbolja investicija. Stoga smo osmislili jedinstven koncept edukacija za lekare kojima pružamo:

Ellipse 1 (1)

Edukacija / ELPIDA GROUP

Ko su predavači na našim edukacijama?

Za sve edukacije se ciljano pozivaju eminentni predavači, edukatori, mentori i internacionalni treneri koji će na našim obukama biti vaši vodiči kroz estetsku medicinu.
Ellipse 1 (1)

Edukacija / ELPIDA GROUP

Koje edukacije za lekare organizuje Elpida Group?

Ellipse 1 (1)

Edukacija / ELPIDA GROUP

Prednosti PEG-a su:

Sve edukacije za lekare koje organizuje Elpida Group su akreditovane prema Novom pravilniku Ministarstva zdravlja

Ellipse 1 (1)

Edukacija / ELPIDA GROUP

KALENDAR EDUKACIJA

Za informacije o narednim terminima edukacija nas možete kontaktirati putem mail-a: elpidaderm@gmail.com ili na broj 064/598-27-07

KALENDAR EDUKACIJA

Za informacije o narednim terminima edukacija nas možete kontaktirati putem mail-a: elpidaderm@gmail.com ili na broj 064/598-27-07

Ellipse 1 (1)

Edukacija / ELPIDA GROUP

Odaberite svoju edukaciju u Elpida Group-u

U formu za prijavljivanje upišite potrebne podatke i odaberite edukaciju po vašoj meri. Za sva dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate putem email-a ili direktnim pozivom na brojeve telefona prikazane u dnu stranice.

Prijava za edukaciju

Jednostavnim popunjavanjem forme prijavite se za edukaciju

Izaberite željenu edukaciju