Elpida Medical | Elpida Derm

Search
Close this search box.
Ellipse 1 (1)

Usluge / ELPIDA DERM

dijamantska mikrodermoabrazija

MIKRODERMOABRAZIJA

Kako bi Vaša koža izgledala lepo i uredno, najvažnije je da budete upućeni u benefite  tretmana koje radite. Naša preporuka za negovanu kožu je tretman dijamantska mikrodermoabrazija.

Šta je mikrodermoabrazija?

Mikrodermoabrazija lica je sasvim blaga, neagresivna i prijatna metoda uklanjanja površnog sloja kože, odnosno izumrlih ćelija stratum corneuma kombinovanjem dijamantskog  nastavka i vakuma. Pored uklanjanja površinskog sloja kože, podstiče se i stimulacija fibroblasta, pojačava mikrocirkulacija, ubrzava obnavljanje ćelija, stimuliše regeneracija kolagena i elastina, što ujedno dovodi do zdravije i lepše teksture kože.

Mikrodermoabrazija može da se radi kao zaseban tretman, a može i da se kombinuje sa drugim tretmanima čišćenja i podmlađivanja, što može ujedno da pojača dejstvo samog tretmana.

Tretman može da se radi jednom u 7 – 14 dana, i može da se primenjuje tokom cele godine.

Ellipse 1 (1)

Neuvia / ELPIDA DERM

Kome se preporučuje tretman?

Mikrodermoabrazija se preporučuje kod svih tipova kože: mlađih i zrelijih, a takođe može da se primenjuje i kod osoba sa svetlijom ili tamnijom puti.

Kome se ne preporučuje?

Tretman se ne preporučuje kod osoba sa rozaceom, herpesom, proširenim kapilarima, bakterijskim i gljivičnim infekcijama kože.

Prednost tretmana?

Mikrodermoabrazija je potpuno bezbolna procedura, a rezultat se vidi odmah nakon tretmana – koža je regenerisana, osvežena, čista i blistava, površina kože je vidljivo mekša i nežna na dodir, tonus je poboljšan i ne postoji period oporavka.

Ellipse 1 (1)

Neuvia / ELPIDA DERM

Imate pitanja?
Konaktirajte nas