O nama | Elpida Group

O nama

Elpida Derm

Iza nas stoji 20 godina predanog rada, neprekidnog profesionalnog usavršavanja, kontinuiranog unapređenja usluga u domenu kozmetičko – dermatoloških procedura, a iznad svega stručni tim lekara, estetičara i kozmetičara koji su svojim znanjem, iskustvom, vrhunskom ekspertizom i kompetencijom izgradili pozitivan imidž koji uživamo kod naših vernih klijenata.

Uz najsavremeniju tehnologiju, poslednju generaciju lasera, modernu aparaturu i ekskluzivne preparate, garantujemo kvalitet, sigurnost, bezbednost, efikasnost i zadovoljstvo klijentima koji su nam svih ovih godina poklanjali svoje poverenje.

Elpida Medical

Prateći svetska naučna dostignuća na polju antiaging i estetske medicine, osluškujući potrebe tržišta i predviđajući nove trendove, odlučili smo da se posvetimo i uvozu, kao i distribuciji medicinskih i kozmetičkih sredstava. Ponosni smo što smo zvanični distributeri medicinskih hemijskih pilinga, mezoterapijskih koktela i prateće kozmetike prestižne španske kuće Skin Tech Pharma Group, a u našem asortimanu nalazi se i jedini organski hijaluronski filer na svetu – Nauvia organic čije je predstavništvo kompanije u Švajcarskoj. Takođe, važno je napomenuti da u našoj specijalizovanoj prodavnici možete kupiti i PRP HD kit koji je prvi u Turskoj razvio sertifikovan PRP kit kao medicinsko sredstvo II b klase. Naša ponuda dopunjena je i luksuznom poljskom kozmetikom za profesionalnu i kućnu upotrebu dr Irena Eris sa linijom Prosystem, tako da smo sasvim sigurni da ćete u širokoj lepezi proizvoda pronaći sve ono što vam je potrebno – kako doktori koji se bave estetskom medicinom, tako i kozmetičari koji obavljaju tretmane lica i tela, ali i klijenti koji žele da priušte sebi kvalitetnu negu na visokom nivou.

Akreditovane edukacije po Novom pravilniku Ministarstva zdravlja

  • Hijaluronski fileri
  • Mezoterapija
  • PRP
  • Hemijski pilinzi
  • Botulinum toxin

Edukativni centar

Ukoliko želite da napredujete u karijeri, usavršite svoje tehnike i veštine u primeni estetskih procedura ili izvođenju kozmetičkih tretmana, omogućite svojim klijentima stručan i edukativan pristup, onda smo mi pravi izbor za vas. Već godinama uspešno organizujemo obuke, simpozijume, seminare i kongrese sa vodećim ekspertima struke, kako iz inostranstva, tako i iz zemlje, te brojka od preko 1000 sertifikovanih polaznika govori da smo prepoznati kao edukativni centar od poverenja koji svojim učesnicima pruža kontinuiranu stručnu pomoć i podršku i nakon završene edukacije iz oblasti hijaluronskih filera, hemijskih pilinga, mezoterapije, PRP metode, mezoniti.