Elpida Medical | Elpida Derm

Search
Close this search box.
Ellipse 1 (1)

Usluge / ELPIDA DERM

VIŠE OD BIOREVITALIZCIJE A NIJE FILER

RRS LONG LASTING TRETMAN

Šta je RRS Long Lasting preparat?

Novi hibridni proizvod kompanije Skin Tech koji ima karakteristike i biorevitalizatora i hijaluronskog filera.

Radi se o umreženoj hijaluronskoj kiselini koncentracije 7mg/ml (21mg/3ml).

Ellipse 1 (1)

Usluge / ELPIDA DERM

Razlika između koktela za biorevitalizaciju i hijaluronskog filera

Kokteli za biorevitalizaciju sadrže visoku koncentraciju hijaluronske kiseline i aminokiseline, vitamine, minerale itd. Kolika god da je koncentracija hijalurona u koktelu taj hijaluron je neumrežen! 

Preparate za biorevitalizaciju koristimo na celo lice i dobijamo efekat duboke hidriranosti i osveženosti, bolji nego kod primene klasičnog mezoterapijskog koktela sa nižom koncentracijom hijalurona.

Hijaluronski filer podrazumeva umreženu hijaluronsku kiselinu čije se koncentracije takodje razlikuju u odnosu na regiju za koju su namenjeni i kreću se od 22-28mg/ml. Filerima popunjavamo, odnosno nadoknađujemo veći gubitak volumena u konkretnim regijama kao što su, podočnjacinazolabijalne bore, usne ili radimo korekciju oblika kada radimo jagodice ili liniju vilice popularno “jaw line”.

Zakažite svoj pregled / +381 64 246 1234

Ellipse 1 (1)

Usluge / ELPIDA DERM

“Lola” kao proizvod, naziva se još i “Skin builder” i  koristi se za biorevitalizaciju lica i blago popunjvanje volumena celog lica, a ne samo jedne regije. Samim tm dobija se na svežini celog lica onda kada je potrebno nešto uraditi a nije vreme za upotrebu filera.

Poboljšava turgor, elastičnost i postiže optimalnu hidrataciju kože koja popravlja celokupan izgled kože i remodeluje je.

Vaćno  je naglasiti da je aplikacija potpuno individualna tj., u dogovoru sa lekarom, definiše se broj tačaka u kojima se aplikuje preparat, za maksimalne rezultate. Za lice je potrebno do 7 tačaka po strani lica, samim tim procedura je jako komforna jer nema puno uboda i traje svega 10-ak minuta.

Pored lica mogu se tretirati i vrat, dekolte i šake. Te regije se rade kanila tehnikom i procedura takođe traje do 10 minuta po regiji.

U zavisnosti od stanja dovoljno je do 3 puta godišnje. A najčešće su pacijenti zadovoljni već sa prvim tretmanom.

Ellipse 1 (1)

Usluge / ELPIDA DERM

Imate pitanja?
Konaktirajte nas