Elpida Medical | Elpida Derm

Ellipse 1 (1)

Skin Tech / ELPIDA MEDICAL

široka ponuda medicinskih preparata

SKIN TECH KOZMETIKA

O brendu

Izuzetna je čast biti već deceniju zvanični distributer prestižne španske kompanije Skin Tech Pharma Group sa predstavništvom u Kosta Bravi.

Naime, reč je o korporaciji koja izvodi visoko standardizovane proizvodne procese i može se pohvaliti širokom ponudom medicinskih preparata i uređaja sa oznakom CE (proizvodi klase IIa i klase III), kao i kozmetičkih proizvoda.

Unapređujući jedinstvene i inovativne formulacije kroz sopstvenu laboratoriju i sve veći rast i prosperitet, nameće se očekivani zaključak zašto je ova kompanija odlučila da se posveti investiranju u svoje međunarodne naučnike i razvoj odeljenja za istraživanja i studije.

Na polju edukacija iz oblasti estetske medicine,Skin Tech Akademija je vodeća kompanija koja lekarima estetske medicine pruža najnovija naučna saznanja i praktične tehnike. Razvijajući čitav spektar estetskih tretmana koji pokrivaju sve potrebe kože, u prvom planu su:

Iza ove kompanije stoji stručnost, naučna dostignuća i dugogodišnje iskustvo u kreiranju originalnog modela lečenja, razvoja jedinstvenih i inovativnih formulacija, proizvodnje efikasnih i sigurnih preparata, kontinuirane edukacije profesionalaca sa naučnim i kliničkim programima i pouzdane podrške distributivnoj mreži širom sveta.

Ellipse 1 (1)

Skin Tech / ELPIDA MEDICAL

Skin Tech® proizvodi

Mezoterapijski kokteli

RRS injetabilni kokteli

Hemijski pilinzi

Kozmetika

Ellipse 1 (1)

Skin Tech / ELPIDA MEDICAL

„Lola“ je više od biorevitalizcije a nije filer.

Šta je RRS Long Lasting preparat?

Novi hibridni proizvod kompanije Skin Tech koji ima karakteristike i biorevitalizatora i hijaluronskog filera .

Radi se o umreženoj hijaluronskoj kiselini koncentracije 7mg/ml (21mg/3ml)

Razlika izmedju koktela za biorevitalizaciju i hijaluronskog filera

Kokteli za biorevitalizaciju sadrze visoku koncentraciju hijaluronske kiseline i aminokiseline, vitamine, minerale itd. Kolika god da je koncentracija hijalurona u koktelu taj hijaluron je neumrežen! Preparate za biorevitalizaciju koristimo na celo lice i dobijamo efekat duboke hidriranosti i osveženosti, bolji nego kod primene klasičnog mezoterapijskog koktela sa nižom koncentracijom hijalurona.

Hijaluronski filer podrazumeva umreženu hijaluronsku kiselinu čije se koncentracije takodje razlikuju u odnosu na regiju za koju su namenjeni i kreću se od 22-28mg/ml. Filerima popunjavamo, odnosno nadoknadjujemo veći gubitak volumena u konkretnim regijama kao što su , podočnjaci, nazolabijalne bore , usne ili radimo korekciju oblika kada radimo jagodice ili liniju vilice popularno “jaw line”.

Ellipse 1 (1)

Skin Tech / ELPIDA MEDICAL

Efekti

“Lola” kao proizvod izmedju ova dva , naziva se još I “Skin builder” I  koristi se za  biorevitalizaciju lica I blago popunjvanje volumena celog lica , ne samo jedne regije. Samim tm dobija se na svežini celog lica onda kada je potrebno nešto uraditi a nije vreme za filer.

Poboljšava turgor, elastičnost i postiže optimalnu hidrataciju kože koja popravlja celokupan izgled kože i remodeluje je.

 

Ellipse 1 (1)

Skin Tech / ELPIDA MEDICAL

Koliko traje procedura?

Bitno  je naglasiti da je aplikacija potpuno individualna tj. u dogovoru sa doktorom bira se u koliko tačaka se aplikuje preparat ,za maksimalne rezultate. Za lice je potrebno do 7 tačaka po strani lica, samim tim procedura je jako komforna jer nema puno uboda i traje svega 10 ak minuta.

Pored lica mogu se tretirati i vrat , dekolte i šake. Te regije se rade kanila tehnikom , takodje su to kratke intervencije do 10 minuta po regiji.

Koliko često?

U zavisnosti od stanja dovoljno je do 3 puta godišnje , najčešće su pacijenti zadovoljni već sa prvim tretmanom

Ellipse 1 (1)

Skin Tech / ELPIDA MEDICAL

Mezoterapijski kokteli

Od proizvoda za ubrizgavanje koji su injektabilna medicinska sredstva CE III klase (RRS®) do složenih transdermalnih mezoterapijskih koktela (Reparestim®) i klasičnih pojedinačnih supstanci (Mesocare®) dopunjenih dnevnom negom, Aesthetic Dermal nudi originalne formulacije zasnovane na neumreženoj hijaluronskoj kiselini.

Indikacije:

RRS® HYALIFT® 75

TAURINOX

REPARESTIM HA

Ellipse 1 (1)

Skin Tech / ELPIDA MEDICAL

HAPPY intim®

Podmlađivanje intimne zone uz HAPPY intim® ima za cilj poboljšanje kvaliteta života na polju intimnih odnosa i tretiranje određenih problema.

Indikacije:

Ellipse 1 (1)

Skin Tech / ELPIDA MEDICAL

Sagoni Melt

Sagoni Melt je kompleksna profesionalna kozmetička formula bazirana na selektivnim lipolitičkim agensima sa antiinflamatornim i antioksidativnim svojstvima zahvaljujući kojim se remodeluje i učvršćuje donji deo lica.

Indikacije:

Ellipse 1 (1)

Skin Tech / ELPIDA MEDICAL

Peel2Glow

Specijalan tretman u dva koraka koji služi za vraćanje prirodnog sjaja kože i ublažavanje neželjenih finih linija i bora. Peel2Glow je razvijen za profesionalnu upotrebu, ali i kao deo kućne nege za dostizanje GLOW efekta na potpuno siguran način.

Indikacije:

PEEL2GLOW BRIGHTENING & FILLING 2X1.5ML

PEEL2GLOW HYDRA BIONIC SLEEP & REPAIR 2X1.5ML

PEEL2GLOW HYDRA BIONIC SLEEP & REPAIR 10X1.5ML

PEEL2GLOW HYDRA BIONIC BEAUTY BOOST 2X1.5ML

Ellipse 1 (1)

Skin Tech / ELPIDA MEDICAL

Imate pitanja?
Konaktirajte nas