Elpida Medical | Elpida Derm

Search
Close this search box.
Ellipse 1 (1)

Usluge / ELPIDA GROUP

Visoka stručnost, udobnost i moderna oprema

ESTETSKI TRETMANI

U našoj ordinaciji pružamo usluge najefikasnijih i najpopularnijih estetskih tretmana. Visoka stručnost našeg tima, udobnost i moderna opremljenost naše ordinacije su Vaš pouzdan izbor.

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri su gelovi, to jest potpuno prirodne suspstance na bazi hijaluronske kiseline i ujedno najaktuelnija metoda anti-age medicine.

U načelu, hijaluronski fileri se mogu kombinovati sa nekim drugim tretmanima i procedurama, kao što je botoks ili čak neki hirurški zahvati, a sve zarad maksimalnog efekta.

Mezoterapija

Mezoterapija (mezoporacija) predstavlja neinvazivnu estetskomedicinsku proceduru kojom se preko kože, bez igle, unose aktivne supstance direktno u ćeliju uz pomoć radio-talasa specifičnih karakteristika. Ova metoda je odobrena od strane FDA kao alternativa injekcijama.

Tretmani mezoterapije su brzi, jednostavni, bezbolni, efikasni i bezbedni.

Lipoliza

Lipoliza predstavlja nehiruršku metodu pri kojoj se ubrizgavaju mikroinjekcije lipolitika direktno u masno tkivo.

Pri tome dolazi do razgradnje masnih ćelija i njihovog izbacivanja, što traje otprilike između 4 do 8 nedelja, tako da su rezultati u tom periodu nakon tretmana najvidljiviji.

Biorevitalizacija

Biorevitalizacija je injekciona metoda estetske medicine kojom se koža direktno hrani hijaluronskom kiselinom, kolagenom, aminokiselinama, antioksidantima i vitaminima, odnosno specijalnim koktelom.

Benefiti tretmana su višestruki i ne doprinose samo izgledu, nego i zdravlju kože.

Hemijski piling

Hemijski piling je estetsko-medicinska procedura koja uz pomoć kiselina uklanja mrtve slojeve kože i tako podstiče njenu regeneraciju na licu, vratu, dekolteu, rukama i nogama.

Ukratko, radi se o ljušćenju kože koje dovodi do njenog potpunog obnavljanja. Usled hemijskih supstanci koje se nanose na kožu, dolazi do intenzivnog oslobađanja citokina i sinteze kolagena.

PRP tretman

PRP tretman najčešće se koristi za lice, vrat, dekolte, šake, kosu, kod deformiteta zglobova, u lečenju hroničnih rana, kao i za povrede muskuloskeletnog sistema. Dakle, PRP se primenjuje ne samo u estetskoj medicini, nego i u ortopediji i kardiologiji.

Ova procedura, zapravo spada u jednostavne dermatološke procese, a postiže višestruke rezultate.

Mezoniti

Mezoniti se, kao biorazgradiva supstanca, ubrizgavaju pod kožu pomoću igle-vodiča, gde pokreću brojne procese ispod površine kože. Krajnji, estetski rezultat je sličan fejs-liftingu, jer se koža podiže, a njen kvalitet je već na prvi pogled znatno bolji.

Efekti tretmana mezonitima biće vidljivi već nakon prvog puta i dugoročni su, tako da je praktično jedan tretman dovoljan za željeni rezultat. Ipak, uz konsultaciju sa specijalistom, nakon nekog vremena možete ponoviti postupak.

Botoks

Botoks se koristi u brojnim tretmanima podmlađivanja, a njegovi efekti su uglavnom vidljivi nakon nekoliko dana od tretmana.

Botoks deluje tako što, nakon ubrizgavanja u precizno određene tačke, blokira mišiće zadužene za mimiku, te sprečava njihove pokrete (kontrakcije), što dovodi i do sprečavanja pojave bora. Može se koristiti sam ili u kombinaciji sa drugim vrstama filera, ako je reč o upornim i izraženijim borama.

Dermapen tretman

Dermapen predstavlja unapređenu verziju derma rolera. Radi na istom principu kao i roler – mikroiglicama se stimuliše proizvodnja kolagena i omogućava prodor aktivnih materija dublje u kožu.

Dermapen tretman se primenjuje na 30 dana,  1-3 tretmana u seriji. Iako su rezultati vidljivi ubrzo nakon tretmana, potpuni efekat se očekuje nakon 2 meseca, zbog sinteze kolagena.

Kao što smo rekli, u zavisnosti od problematike koju rešavamo, biramo adekvatan protokol.

Ellipse 1 (1)

Usluge / ELPIDA DERM

Imate pitanja?
Konaktirajte nas