Elpida Medical | Elpida Derm

Ellipse 1 (1)

Neuvia / ELPIDA DERM

više od obične nege kože

NEAUVIA KOZMECEUTICI

„Kozmeceutik” je hibridna reč, nastala kombinacijom reči, “kozmetički” i “farmaceutski“.

Kozmeceutici predstavljaju više od obične nege kože. Dejstvo kozmeceutika je jače od obične kozmetike, ali nisu lekovi. Najčešće se koriste u prevenciji starenja, blažih akni i kod hiperpigmentacija.

Kompanija Neauvia je svoje znanje iz dermatologije i estetske medicine primenila i na polju kozmeceutike. Neauvia kozmeceutici sadrže visoke koncentracije specijalno formulisanih aktivnih sastojaka, koji klinički dokazano prodiru u dublje slojeve kože i na taj način deluju i na uzrok a ne samo na simptome problema, kao što je slučaj kod klasične kozmetike.

Ellipse 1 (1)

Neauvia / ELPIDA MEDICAL

Kako se prenose aktivni sastojci?

Pored samog postojanja aktivnih sastojaka važna je i tehnologija transporta tih supstanci u dublje slojeve kože. Adekvatan prenos i zaštita aktivnih supstanci omogućava se primenom nosača kao što su: lipozomi, nanozomi i hidroksizomi (forma nanokapsula koja sadrži kalcijum hidroksiapatit).

Ellipse 1 (1)

Neauvia / ELPIDA MEDICAL

Specifičnosti aktivnih supstanci u Neauvia kozmeceuticima

Ekskluzivnu Neauvia kolekciju za kućnu negu možete poručiti u našoj online prodavnici ili lično u Elpida medical prodavnici. Ukoliko niste sigurni koja nega je baš za Vas možete zakazati besplatne konultacije i analizu kože u Elpida Derm ordinaciji.

Ellipse 1 (1)

Neauvia / ELPIDA MEDICAL

Imate pitanja?
Konaktirajte nas