Elpida Medical | Elpida Derm

Search
Close this search box.
Ellipse 1 (1)

Neuvia / ELPIDA DERM

kombinacija dve neinvazivne tehnologije

Neauvia zaffiro aparat

Zaffiro je medicinski aparat koji kombinuje dve neinvazivne tehnologije, čime je omogućeno dobijanje odmah vidljivih rezultata blistave i zategnute koze, kao i dugotrajnih efekata usled stimulacije dubljih struktura kože.

Zaffiro Smart Hydro

Zaffiro Smart Hydro je najnovija tehnologija pilinga koja omogućava dubinsko čišćenje kože, hidrataciju i poboljšanje teksture kože u jednom tretmanu. Formule koje se koriste su prilagođene svakom tipu kože posebno, kao i intezitet pilinga, što omogućava rad i na najosetljivijim tipovima kože.

Zaffiro Smart Hydro facial tretman se moze koristiti samostalno i kao idealna uvodna procedura za Smart Termo lifting tretman.

Zaffiro Smart Hydro facial, kao moderna tehnologija hidroeksfolijacije i transdermalnog unošenja aktivnih supstanci u kožu, bazirana je na znanjima iz fizike i dinamike fluida.

Koristeći se Venturijevim efektom kao i Bernulijevim principom hidromehanike uz pomoć posebno dizajniranih Smart Formula, moguće je uraditi istovremeno neinvazivan a efikasan tretman.

Mikro kapljice tečnosti veličine 5-200 mikrona, brzinom od 200m/s, pod određenim uglom u odnosu na kožu, dovode do odvajanja izumrlih ćelija kože i nežne eksfolijacije.

Ellipse 1 (1)

Neuvia / ELPIDA DERM

Transdermalni unos aktivnih supstanci se zasniva na principu stvaranja privremenih mikrokanala u koži usled pritiska mešavine vazduha i solucije i određenog ugla delovanja na kožu.
Ellipse 1 (1)

Neuvia / ELPIDA DERM

Zaffiro Smart Hydro personalizovan pristup tretmanu

Personalizovan pristup tretmanu uključuje pravilan izbor Formula za svaki tip kože:

  • Ha Skin Health– Formula sa visoko kvalitetnom hijaluronskom kiselinom niske molekulske mase od 50kDa, za dubinsku hidrataciju i ublažavanje bora
  • Soothing Skin Formula – Umirujuća formula za osetljive i reaktivne kože sklone rozacei, sa  prirodnim ekstraktima koju poboljšavaju protektivnu funkciju kože, kao i VEGF signalnim peptidima
  • Acne Formula- Hlorheksidin i aloja utiču na smirivanje imflamacije, kao i preveniranje mogućih ožiljaka
  • Skin Brightening-Inovativni izbeljujući sastojci kao što su Acetyl Glycyl Beta Alanin i kodzik kiselina koji inhibiraju produkciju melanina
  • Hair Nourishment-Formula sa faktorima rasta pospešuje rast kose i jača već postojeću
Ellipse 1 (1)

Neuvia / ELPIDA DERM

Svaki tretman sem tretmana kose, se završava Rigen Restore sterilnom maskom, koja sadrži hijaluronsku kiselinu niske molekulske mase kao i faktore rasta koji su specifični po tome što su identični humanim.

Smart Hydro tretman se može raditi samostalno u seriji od 4-6, jednom nedeljno ili biti idealna uvodna procedura za Smart Termolifting.

Ellipse 1 (1)

Neuvia / ELPIDA DERM

Zaffiro termo-lifting

Zaffiro termo-lifting koristi energiju IR zraka koji preko posebno dizajniranog safirnog stakla omogućava prodor zraka na tačno definisanu dubinu u koži kako bi stimulisali neokolagenezu. Kao rezultat precizne tehnologije dobijamo vidljivo podmlađenu i zategnutu kožu.

Zaffiro Smart Termo lifting tretman se zasniva na emitovanju IR zraka talasne dužine u rasponu od 750nm-1800nm, samim tim se mogu tretirati svi fototipovi kože u bilo koje doba godine jer je target IR zraka voda u tkivu a ne melanin.

Zaffiro Smart IR je dizajniran da postigne optimalnu temperaturu na pravoj dubini u tkivu, omogucavajući remodelovanje kolagena i podsticanje dalje neokolageneze. Napredni sistem hlađenja osigurava potpunu bezbednost i komfor pacijenta.

Ellipse 1 (1)

Neuvia / ELPIDA DERM

Slaba struktura kolagena – Bore

Momentalno zatezanje kolagena i redukovanje bora

Dugoročni efekat – nov kolagen
Ellipse 1 (1)

Neuvia / ELPIDA DERM

Efekti tretmana Neauvia Zaffiro aparatom

Kliničke studije pokazuju povećanje od 40% fibroblasta 21 dan nakon samo jednog Zaffiro tretmana.

Ellipse 1 (1)

Neuvia / ELPIDA DERM

Imate pitanja?
Konaktirajte nas