Elpida Medical | Elpida Derm

Peel2glow – doc. Dr sci. med. Branka Marković, spec. fizikalne medicine i rehabilitacije

Podelite:

Na kongresu posvećenom hemijskim pilinzima imali smo jedinstvenu priliku da predstavimo unikatnu tehnologiju i inovativnu formulaciju za postizanje takozvanog „kameleon efekta“ pod sloganom „Lepota počinje ovde“. Naime, kompanija Skin Tech Pharma Group lansirala je savršenu kombinaciju dve ampule za unapređenje kvaliteta kože sa snažnim antiaging benefitom.

Upravo o tome govorila je dr Branka Marković koja se estetskim procedurama bavi više od deset godina unapređujući svoja znanja, veštine i sposobnosti širom sveta. Ovog puta, kolegama je prezentovala svoje retultate iz svakodnevne prakse i prikazala sve prednosti tretmana Peel2Glow.

Kao najvažnije izdvojila je ostvarivanje instant efekta lepe, sjajne i zategnute kože u samo dva koraka, pogodan je za sve tipove i veoma jednostavan za upotrebu, zapravo – to je prava mera nege koja je potrebna koži u datom momentu. Zato i ne čudi činjenica da je to jedan od najizvođenijih tretmana budući da je formulacija fluidna, lagana i brzo se apsorbuje, a zbog toga što se ne mogu javiti apsolutno nikakve komplikacije, ovaj postupak je pogodan i za kućnu negu kože.

Procedura počinje prvom ampulom PEEL čiji se sastav bazira na AHA kiselinama, a može se praktikovati kako na normalnoj, tako i na osetljivoj, masnoj i aknoznoj koži. Tu se naročito ističu glikolna i mandelična kiselina koje će izglačati fine linije na licu, vratu i dekolteu uz pomoć pipete kojom se sadržaj prve ampule precizno nanosi.

Nakon 3 minuta, potrebno je oprati lice vodom i pristupiti nanošenju aktivnih supstanci iz druge ampule GLOW koja zahvaljujući vitaminima A, C i E, izrazitim antioksidansima, glicerinu i propilen glikolu koji koži pružaju intenzivnu hidrataciju, ostvaruje sinergijsko dejstvo sa prvom ampulom i tretman čini kompletnim.

Učesnici kongresa pokazali su veliko interesovanje za ovaj postupak zato što je u skladu sa aktivnim stilom savremenog življenja kada nam ne preostaje puno vremena za sebe i svoj fizički izgled, ali ipak želimo da izgledamo sveže, odmorno i negovano.

Veoma smo ponosni što je Peel2Glow sada dostupan i kod nas i što će biti ultimativan za pacijente koji imaju visoke standarde u odabiru preparata za negu i očuvanje mladolikosti na zdrav, siguran i bezbedan način.

Podelite:

Pogledajte još

Pratite vesti sa bloga

Prijavite se na našu mejling listu

proces laserske epilacije