Elpida Medical | Elpida Derm

Search
Close this search box.
Ellipse 1 (1)

PRP HD Kit / ELPIDA DERM

lider u ovoj oblasti i proizvodnji PRP kitova

PRP HD KIT

prp hd kit brend

O brendu

T- lab kompanija je osnovana 2012 godine u Turskoj sa ciljem razvoja medicinskih sredstava iz oblasti regenerativne medicine.Zahvaljujući konstantnom naučnom istraživanju vrlo brzo postaje lider u ovoj oblasti i proizvodnji PRP kitova.

Takodje, T -lab Akademija kao internacionalna platforma namenjena edukaciji lekara iz oblasti primene PRP terapije u estetskoj i fizikalnoj medicini,neprestano edukuje stručnjake iz ovih oblasti širom Evrope.

Platelet rich plasma kit

Kao zvanični distributeri ovog poznatog turskog brenda koji je tokom vešegodišnjeg istraživanja i razvoja kita PRP HD, detaljno ispitao strukture svih ostalih PRP proizvoda na tržištu uz konsultaciju sa vrhunskim lekarima – možemo se sa ponosom pohvaliti izuzetnim proizvodom koji garantuje kvalitet i bezbednost, a samim tim siguran, efikasan i injektabilan tretman sa re-suspenzijom.

Ellipse 1 (1)

PRP HD Kit / ELPIDA MEDICAL

U čemu je prednost kita PRP HD?

Kada pomislimo na visoku tehnologiju, specifične karakteristike i apsolutnu sigurnost u radu, govorimo o posebnom kitu ove prestižne kuće koja je akcenat stavila na epruvete za PRP aplikaciju sa propratnim dodacima za sterilnu, delotvornu i optimalnu primenu, čineći ovaj komplet registrovanim medicinskim sredstvom IIb klase.

U kitu se nalaze:

prp hd kit epruvete
Ellipse 1 (1)

PRP HD Kit / ELPIDA MEDICAL

Zašto odabrati PRP HD KIT

Citratnim antikoagulansom se garantuje visoka bezbednost i sprečava mogućnost zloupotrebe drugog antikoagulansa iz spoljašnjih izvora koji može potencijalno naškoditi pacijentu.

Zbog snažne centrifugalne sile, neretko dolazi do stvaranja grudvica trombocita. Ponovna suspenzija trombocita pomaže u njihovoj homogenizaciji, pa je to još jedna stavka koja unosi razliku prilikom upotrebe ovog kita u odnosu na druge.

S obzirom na to da ne sadrži gel, ne postoji mogućnost za nastanak alergijskih reakcija što je izuzetno važno budući da se radi o tretmanu koji se zasniva na pokretanju ličnih regenerativnih mehanizama za podmlađivanje, ali i tretiranje različitih zdravstvenih problema kao što su artroze, sportske povrede, povrede mišića, degenerativne bolesti tetiva i sl.

Ono po čemu se razlikuje od mnogih konkurentnih proizvoda, jeste i to što ne uključuje aktivator koji bi eventualno podstakao delovanje trombocita jer se isti samim centrifugiranjem već aktiviraju, ali i dodatno u kontaktu sa kolagenom prilikom injektovanja plazme.

Ellipse 1 (1)

PRP HD Kit / ELPIDA MEDICAL

Imate pitanja?
Konaktirajte nas