Elpida Medical | Elpida Derm

Search
Close this search box.
Ellipse 1 (1)

V Lift Pro / ELPIDA DERM

unapređenje kvaliteta kože

V LIFT PRO

v lift pro

O brendu

PDO „V Lift Pro“ je efikasna tehnika za unapređenje kvaliteta kože i zatezanje nehirurškim podizanjem gravitacione opuštenosti kožnih tkiva, sa dvostrukim mehanizmom delovanja kao što je biološki (neokolagenoza) i mehanički (plutajući fiksacioni zupci).

Kombinacijom mono niti i sve popularnijih COG ostvaruje se ekonomičnost budući da se uz manji broj niti dostižu izuzetni rezultati u medicinskoj praksi.

V Lift Pro je prva kompanija koja je uvela PDO niti u Evropi i Latinskoj Americi, pomoću tehnike „V Lift Pro“ zasnovane na multicentričnim kliničkim ispitivanjima u kavkaskoj populaciji. Stoga je jedinstvena, specifična tehnika i zaštićena je intelektualnom svojinom =(dr Vicenta Llorca).

Ellipse 1 (1)

V Lift Pro / ELPIDA DERM

PDO niti

Od 2013. V LIFT PRO započinje svoju poslovnu priču sa nitima od polidioksanona. Pozitivna iskustva, uspesi na zavidnom nivou i neprestani izazovi kreirali su jedinstven brend PDO niti koji je nastao kao rezultat neprekidnog dijaloga sa profesionalcima osluškujući njihove potrebe i pružajući relevantne reference za bezbolan, bezbedan i efikasan model neinvazivnog podmlađivanja. Danas, ACADELIFT akademija edukuje stručnjake širom sveta o ovoj specifičnoj i efikasnoj tehnici.

Ellipse 1 (1)

V Lift Pro / ELPIDA DERM

V Lift Pro proizvodi

Ellipse 1 (1)

V Lift Pro / ELPIDA DERM

Imate pitanja?
Konaktirajte nas